Sån jävla sjuk dröm

Godmorgon!!!






Stenslocknade igår till fråga olle dokumentären ååå ja som ville se den men men skönt att sova ut lite efter helgen :D Snart kommer malin in då blir det kaffe och frulle ska bli gott. Hade en sjuk dröm inatt fy!!! hemskt vad det och förstår inte varför ja drömde som ja drömde :S
Mådde piss när ja vaknade och gör det fortfarande märks att allt har tagit på mitt psyke...

Humöret är väl sådär  känner mig lite nere men det går väl över under dan, lr när ja fått i mig mitt kaffe och snackat av drömmen med malin ha ha ha Ska ringa josse med och kolla hur det gick med kotte :D Hoppas han fixade till sig :)



Skriver av mig sen


LoVe <3


Ett svin men det visste vi ju redan !!!!




Fan va nice alltid lär man sig nått nytt och det har jag verkligen gjort efter denna helg !!!! Men jag skrattar mest lr vi så jävla patetisk!!!! Ett riktigt svin men det visste vi redan , men va ju tvungen å kolla läget lixom .... Helgen har varit kanon ...Fredagen va ja hos elin drack och hade trevligt  med botten upp drinkar och massa pussar ;) sen ut på hotellet :D Lördagen hade vi fest hemma ella kom med <3 så längesen !!!  Sebastian kom med massa folk oxå lammkött, se men inte röra ;) Hade en kanon kväll inkl natt ;)


Denna veckan blir det lungt ska kanske måla om storarummet rosa ( Om ja nu får det) Annars blir det vitt med svart fond vägg orka med att det ser ut som det gör nu :S

Har bestämt mig för att inte lägga energi på vissa saker oxå och det känns fan underbart <3

Sitter just nu och lyssnar sönder på Lars winnerbäcks nya låt elegi ÄLSKAR DEN !!!!!

Imorgon ska man iväg och fika med A det ska bli trevligt va ett tag sen nu, Funderar på att åka och hälsa på mina <3 uppe i stockholm med " Ja VULLE lovar att ringa " ;)


Nu ska ja njuta av Lasse och försöka sova :)


Natti lovers <3



Im a bitch Im a lover .....



Tjena penis det va inte igår  ;) Men har inte haft orken till att blogga alls faller mig inte så stort i intresset alls tyvärr !!!! Men ibland kan man ju skriva av sig det värsta hihihi Jaha inget nytt har hänt här utan lilla söta sandra har varit sjuk i 2 veckor snart... det har ju varit så jävla kul :( Gick utanför dörren en sväng igår till josse där va malin hennes son och kille riktigt längesen men nice va det :D Sen gick jag hem till min älskade mammi <3 åt lite och traskade vidare till sandra N. Där blev det kaffe å massa roligt tjat som vanligt :D Men sen kom ju detta trevliga samtal !!!!


Men tänker inte lägga ner mer energi på dig mer nu förstår du !!!! En gång parasit alltid parasit äter såna som dig till frukost :)



Imorgon ska ju till hotellet supa mig full faktiskt ;O  Det va längesen förfest med elin niklas erik och malin ;) Sen på lördag ska ja träffa chille jennie ella och malin <3 Blir förfest hos mig sen ut och skaka rumpa ska bli mycket trevligt :D



Dags att söka upp sängen synd att den är tom idag och ingen honey väntar på mig ;)




LoVe <3


Dunka mig gul och blå ;)




Vi tjejer är fulla hela veckan:

Måndag-Onsdag: Är vi Praktfulla
Torsdag: Är vi Förväntansfulla
Fredag: Är vi beautyfulla
Lördag: Är vi skitfulla
Och på Söndag: Är vi bakfulla





RSS 2.0