Hätte jobbigt

Vilken jävla helg men fy fan vad roligt man kan ha ....Började redan i tors fylle hos M resten av helgen va vi i huset :D Lite väl mycket men som de sa sommarlov hahhaha Idag har jag varit skakis i hela kroppen inget roligt alls luktat som en sprit butik och mått piss. Men nu börjar det ordna till sig i hjärnan igen.

Har mest suttit framför datorn idag kollat läget ska snart försöka dra mig hem till lägenheten måste städa har inte varit hemma på ett tag. Men regnet stoppar mig även om det bara tar 3 min så vill ja inte bli blöt Hätte jobbigt.

Nu ska ja krypa ner hos mammi vila lite take care <3

Thats not min grej lixom

Hej alla glada


Fy denna veckan har jag haft fullt upp inte hunnit med ett skit .....Lr jo träffat världens sötaste men hahah inga detaljer här. Berättar mer sen. Jaha vad har vi mer gjort varit hos vår släkting i rävsnäs badat solat fiskat ätit gott och druckit öl ...Varit helt underbart att komma ifrån lite. Fast ingen fisk här inte thats not min grej lixom :D Mycket telesnack denna cexka med känns som om jag suttit med mobilen i handen som om den vore mitt barn :S Men ska jag va ärlig klarar mig inte utan jag är värsta mobilnörden hihihi

Idag har jag ätit gött med robert snackat av oss lite kollat på film å sen körde ja lite bil jajjut dog nästan hahah Nej då vi lever :)

I helgen vet ja inte vart som händer har haft huvudvärk i 2 dagar så just nu känner ja inte för ett skit men träffa folket LÄTT :P


Nu ska jag dra mig ner å pilla nicolina i örat ..

Lyssna och njut R.I.P Michael jackson





RSS 2.0